Обережно! Грип!: Молода американка померла через добу після встановлення діагнозу

Молода мама з Фенікса, штат Арізона, трагічно померла всього через день після зараження грипом.

Алані Мурріета

Як повідомляє The Independent, 20-річна Алані Мурріета не мала проблем зі здоров'ям, але одного разу відчула себе погано, передають Патріоти України.

Її оперативно доставили в лікарню, оскільки їй стало важко дихати. Згодом їй діагностували пневмонію і перевели на штучну вентиляцію легенів.

Однак стан мами 2-х дітей стрімко погіршувався і вона померла через вісім годин.

Муріетта вирушила до лікаря з двома дітьми за день до трагедії. Оглянувши пацієнтку лікар встановив діагноз "грип" і виписавши ліки відправив сімейство додому.

Незабаром після того, як стан Мурріети погіршився, вона повернулася у лікарню, щоб зробити рентген. Саме тоді лікарі зрозуміли, що у неї пневмонія.

Вони намагалися реанімувати її, протягом декількох хвилин. Пізніше лікарі повідомили сестрі померлої, що не змогли нічого зробити.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...