Обережно, шахраї! - Українцям продають знижки на комунальні тарифи

На Черкащині шахраї під виглядом співробітників ПАТ "Черкасиобленерго" обкрадають людей...

Шахраї вигадали новий спосіб видурювання грошей. Так, аферисти ходять по домівках споживачів і під виглядом співробітників ПАТ "Черкасиобленерго", пропонують "липові" знижки на електроенергію. Прес-служба компанії застерігає українців про небезпеку і просить не вестися на шахраїв, передають Патріоти України.

"Працівники ПАТ "Черкасиобленерго" ніякого відношення до ціноутворення на електроенергію не мають. Тому співробітники Товариства не мають права і не пропонують споживачам купонів на знижки, акції на ціни на електроенергію, будь-які товари або послуги тощо", - сказав директор з безпеки ВАТ "Черкасиобленерго" Олександр Федотов.

Також він зазначив, що часто споживачів відвідують контролери - щоб зняти показання лічильника або перевірити його технічний стан. А щоб викрити зловмисника, українцям радять завжди просити у представника Товариства посвідчення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...