Обережно, злодії! - Шахраї придумали новий спосіб красти машини

Викрадачі намагаються застати водіїв зненацька.

Шахраї придумали новий спосіб красти машини. Вони залишають гроші під двірником, так, щоб власник помітив їх, тільки сівши за кермо, а самі ховаються десь поруч. Коли водій виходить з машини, вони швидко встрибують за кермо і їдуть, - йдеться в автоблозі "Товариство синіх відерець", передають Патріоти України.

Таку "схему" використовують у США і вже в Росії. В якості приманки може не обов'язково виступати грошова купюра, а у ролі здобичі — дорога іномарка. Виманити автомобіліста, який поклав поруч з собою, наприклад, сумку з документами або пакети з покупками, можна за допомогою звичайної набридливої друкованої реклами, яку шахраї теж можуть покласти під двірником.

Тобто, метою грабіжників може бути не обов'язково автомобіль. Так, вони можуть просто красти цінні речі.
Самі ж грабіжники можуть ховатися прямо в сусідньому автомобілі, який раніше припаркували у зручному місці. При цьому, не описується ситуації, коли водій забирає ключі з запалювання, виходячи з машини.

Ще один спосіб "обчистити" водіїв - це продаж підроблених полісів автострахування ОСАГО. Так, власникам авто дзвонять з підроблених номерів, пропонують оновити поліс, а потім надсилають кур'єра з фальшивим чеком і полісом. Ось тільки сама страхова про це може нічого не знати, а зловмисники купують підроблені бланки через Інтернет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...