Обіцяв прикінчити: Стало відомо, від кого ветеран АТО "Сармат" отримував погрози перед вбивством

Перед убивством ветерану АТО, учаснику боїв за Іловайськ, який пройшов російський полон, Віталію Олешку (позивний "Сармат") погрожували.

Про це журналістам розповів його товариш Андрій Маджаров, передають Патріоти України.

"Це все було в усній формі. Наприклад, є запис телефонної розмови, де місцевий депутат Бердянської міської ради Владислав Кюрчев чітко говорить, що "Сармата" скоро прикінчать, як і його близьких друзів", - сказав він.

За його словами, скоїти вбивство міг хто завгодно, в тому числі і нардеп Олександр Пономарьов. "Ми вели активні дії щодо його неправильної політики: грабежів міського та обласного бюджетів. Плюс у нього багато підприємств, які не платять податки. У нас була активна громадянська позиція щодо цього депутата. Ми постійно шарпали владу, завдяки прямим ефірам заходили до кабінетів, розкривали всі плани, і показували людям, як чиновники грабують нас і наш бюджет. Крім цього, у Олександра Пономарьова є кілька баз відпочинку, які незаконно побудовано і перегородили проходи до моря. Все сходиться на Олександрові Пономарьову. Але потрібно бути дурнем, щоб конкретно стверджувати, що це тільки його рук справа. У Віталіка після війни на Донбасі на тій стороні також залишилися вороги, тому це міг зробити будь-хто. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи доб'ються істини і справедливості", - припустив він.

Як ми повідомляли раніше, за підозрою у вбивстві активіста, екс-бійця батальйону "Донбас" Віталія Олешка ("Сармата") було затримано бійця розформованої роти "Торнадо" Артема Матюшина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...