"Обличчя нової поліції": "Беркутівець", що катував майданівців на колонаді стадіону Лобановського, продовжує службу в поліції (відео)

Троє силовиків, яких звинувачують у побитті та катуванні учасників Революції Гідності у 2013-2014 роках, успішно продовжують служити у новій поліції, і навіть просуваються по службі.

Про це повідомила адвокат Євгенія Закревська, яка займається справами Майдану, передають Патріоти України.

«Просто нагадую. У поліції продовжують сумлінно служити:

1) Руслан Марчук. Київський «неберкут». Підвищений у званні: командира взводу №1 роти №3 полку поліції особливого призначення №1 ГУНП м. Києва. У квітні 2016-го року нагороджений орденом «за бездоганну службу». Підсудний по епізоду 30-го листопада 2013-го року. Напад на журналістку і протестувальників. Витіснення їх з Майдану.

2) Андрій Хандрикін — харківський «неберкут». Підсудний. Інкримінується: тортури двох хлопців на колонаді стадіону «Динамо» 20.01.2014.

3) Сергій Киримчук. Опер Київського карного розшуку. Підозрюваний у справі про незаконне стеження, побиття і затримання студентів Карпенка-Карого 20.01.2014 року.

Всіх слідство намагалося усунути через суд на час розслідування. Не вийшло. Вважаю, це яскраво характеризує як поліцію, так і судову систему...

+ не забуваємо і цвіт нової поліції - Бабича, Серединського», — написала пані Закревська у своєму ФБ.

На відео: нелюдське побиття протестувальників на колонаді стадіону «Динамо» співробітниками спецпідрозділу «Беркут»

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...