Облив кислотою: В Одесі чоловік влаштував жорстоку розправу над 12-річною дитиною

У Приморському районі Одеси 12-річна дитина дістала опіки внаслідок розпилення місцевим жителем невідомої речовини.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, інцидент стався 14 серпня на Французькому бульварі через те, що підліток із друзями сильно шуміли під вікнами квартири 50-річного одесита, розташованої на першому поверсі будинку, передають Патріоти України.

«Незадоволений чоловік розпилив у бік хлопчика якусь речовину, в результаті чого на його шиї, голові й тулубі з'явилися опіки», - йдеться в повідомленні.

Мати потерпілого звернулася в поліцію. Для встановлення характеру ушкоджень її сина направили до лікарні.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушника доставили в Шевченківське відділення поліції Одеси. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За словами начальника регіонального головного управління Нацполіції в області Дмитра Головіна, зловмисник «облив дитину кислотою».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...