"Оборзели наши продавцы. Здесь такие бешеные цены на все": ЗМІ порівняли ціни на фрукти в Криму і на Херсонщині (відео)

Херсонщина могла б годувати Крим своєї черешнею, але через перешкоди на адмінкордоні аграрії знайшли інші ринки.

В окупованому Криму черешня продається в кілька разів дорожче, ніж в Херсонській області, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

За даними окупаційної влади, Крим втратив п'яту частину врожаю через заморозки. Як відзначають журналісти, ще частина врожаю пропаде через град, який пройшов в травні.

У Нижньогірському районі, який найбільше постраждав від заморозків, яблука вимерзли повністю, також загинула велика частина персиків і черешень. Власники садівництва змушені звільняти робітників.

Місцеві жителі також скаржаться на убогий урожай черешні.

Ціни на кримських прилавках від 100 до 260 рублів за кілограм черешні (44-115 гривень).

«Оборзели наши продавцы. Здесь (у Криму — ред.) такие бешеные цены на все. Я в шоке. Я был в Сочи, там на рынке стоит дешевле», — говорить один з покупців.

У Херсонській області негода знищила половину врожаю, але ранні сорти черешні продаються по 25 гривень, відзначає видання. Пізні сорти дорожче - максимум 75 гривень.

За даними видання, Херсонщина могла б годувати Крим своєї черешнею, «але через перешкоди на адмінкордоні аграрії знайшли інші ринки».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...