Образили Тимошенко та спровокували екс-беркутівців міністра: Аваков заявив, що С14 працює з СБУ

Чужий серед своїх? Очільник МВС, призначений перемогою Майдану, воліє спиратись на "держиморд", котрі пресували й намагались знищити Майдан, ніж шукати порозуміння з протестним електоратом, стверджують націоналісти.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що націоналістична організація С14 співпрацює з СБУ. Поліція ці дії фіксує, заявив він в інтерв'ю TheБабель, передають Патріоти України.
Пояснюючи заяву, яке він робив раніше, про те, що Служба безпеки України за допомогою гучної справи Катерини Гандзюк хотіла дискредитувати поліцію, міністр заявив наступне: «Глава СБУ Грицак - чесний офіцер, він багато зробив для України. Але в ряді випадків ми фіксуємо в СБУ незрозумілі процеси».
Міністр пояснив, в чому полягає співпраця спецслужби з активістами С14. «Ми несподівано для себе зафіксували співробітництво Служби безпеки та ультраправих радикалів з С14. Прикриваючись правильними гаслами з вимогами розслідувати справу Гандзюк і в певній зв'язці з працівниками СБУ, С14 реалізовувала дуже непорядні справи», - сказав глава МВС.
Аваков додав, що 9 лютого на Контрактову площу для активістів організації агітаційні матеріали доставили саме співробітники Грицака. «Ми фіксували автомобілі співробітників СБУ, які доставляли наочну агітацію для цих« протестуючих патріотів». Я не виключаю, втім, що це була приватна ініціатива окремих співробітників СБУ», - сказав Аваков.
Також Аваков додав, що говорив на цю тему з Грицаком, але подробиць розповісти не може.
Нагадаємо, 9 лютого центрі Києва поліцейські провели затримання активістів С14, які прийшли до Юлії Тимошенко з питаннями відносного голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера. Через деякий час активістів поліція відпустила, але, за заявою С14, особисті речі не повернули.

До РВВС прибуло кілька десятків людей підтримати активістів. Поліція сприйняла це, як штурм управління поліції і до місця прибув спецназ, який провів жорстке затримання понад 40 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...