Обирання своїх: Добкін висловився про Путіна та Порошенка

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що ніколи не зустрічався з президентом РФ Володимиром Путіним.

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін в ефірі авторської програми головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман "Бацман LIVE" на каналі NewsOne заявив, що в нього немає зобов'язань перед президентом РФ Володимиром Путіним, - передають Патріоти України.

"Які в мене можуть бути зобов'язання, якщо я з ним ніколи в житті не зустрічався? Із Медведєвим (прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. – ред.) – неодноразово, коли він був президентом. Із Путіним, ні будучи мером і губернатором, ні будучи депутатом, не бачився. Хоча він у Харкові був", – сказав нардеп.

За його словами, "огидно" відповідати на запитання "Крим чий?" і "чи є російські війська на Донбасі?"

"Дивлячись в якому ракурсі про це говорити. Обговорювати можна будь-яку тему і критикувати можна будь-яку людину. Не можна порівнювати мою риторику щодо Порошенка (президент України Петро Порошенко. – ред.) і можновладців в Україні з тим, що я кажу чи не кажу про Путіна. Він не мій президент. Я не залежу від нього. Від Порошенка залежу безпосередньо, як і решта, скільки нас залишилося в цій країні громадян, які не виїхали і не померли поки за його мудрого керівництва. Я не живу Путіним. Він для мене – президент однієї з країн", – заявив Добкін.

Він зазначив, що сказати стосовно Путіна "гидота" – означає уподібнитися тим, хто це робить заради розваги. "Я ж не Зеленський (шоумен Володимир Зеленський. – ред.), щоб жартувати, мовляв, тут чогось не сміються – зараз засміються: "Путін – ПНХ!".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...