Одеський градоначальник знову опинився під пильною увагою антикорупційних органів

Не виключено, що мер Одеси Геннадій Труханов в понеділок, 11 березня, отримає від правоохоронців повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Геннадій Труханов

За деякими даними, цей документ градоначальнику намір вручити Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП). Про це повідомляють Українські новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.
Цікаво, що недавно НАБУ закрило справу проти Труханова про незаконне збагачення, але тепер САП збирається знову вручити йому повідомлення про підозру в декларуванні недостовірної інформації.
"Викликали на понеділок для вручення повідомлення про підозру за статтею 366-1 Кримінального кодексу", - сказало джерело, за словами якого Геннадій Труханов об 11:00 повинен з'явиться для отримання підозри.
Слідство встановило, що Труханов не задекларував майно дружини. Йдеться про квартирах і автомобілях.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...