Одеситка впіймала чиновника-педофіла: Подробиці

Ірина Годулян познайомилася з чоловіком у соціальній мережі. Після короткого діалогу він надіслав їй відео порнографічного змісту за участі неповнолітньої дитини. Крім того, злочинець виявився секретарем Київського районного суду в Одесі.

Жителька Одеси розповіла історію про те, як їй вдалося впіймати педофіла. Про це Ірина Годулян написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми перейшли у вайбер і там людина скинула мені відео порнографічного змісту за участі неповнолітньої дитини", — пише дівчина.

Для того, щоб на цей інцидент звернули увагу, їй довелося писати заяву двічі.

В результаті чоловік отримав умовний термін. "За підсумком учорашнього засідання отримав 2 роки умовно за ч. 4 ст. 301 КК України. Після обшуку людина відразу визнала факт поширення відео. Факт його причетності до якихось фізичних контактів із неповнолітніми дітьми не був доведений і з його боку заперечувався. Дітей у нього немає", — пише Годулян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...