Одесити вийшли на акцію протесту через напад на Михайлика

На акцію під будівлю головного управління поліції Одещини вийшли місцеві активісти, однопартійці Михайлика та небайдужі громадяни.

В Одесі близько сотні людей вийшли на протест через напад на активіста, керівника міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, на акцію під будівлю головного управління поліції Одещини вийшли місцеві активісти, однопартійці Михайлика та небайдужі громадяни. Вони вимагають відставки керівників поліції та прокуратури області, а також вимагають від правоохоронців ефективно розслідувати напади на активістів та назвати замовників і виконавців.

Як повідомляє видання, присутні під будівлею ГУ Нацполіції вимагали, аби до них вийшов керівник органу Дмитро Головін, однак його заступники кажуть, що того немає на місці.

Голова одеської організації партії "Сила людей" Ігор Бичков пов’язав напад на Михайлика з його діяльністю. "Це однозначно пов’язано з позицією Олега. Він говорив дуже неприємні речі для міської влади. Також виступав проти силовиків. Певно, Олег став для них таким незручним, що вони пішли на це", — сказав Бичков та додав, якщо інші напади на активістів були з метою залякування, то Михайлика намагалися вбити.

Джерело: Громадське.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...