"Одкровення "новороса": Царьов занепокоєний наростаючою ненавистю жителів Донбасу до Росії

Зрадивший свою Батьківщину одіозний колишній народний депутат Верховної Ради України, один з ідеологів проекту «Новоросія» Олег Царьов в інтерв'ю росЗМІ заявив, що окупований Донбас загруз в корупції.

Олег Царьов

За його словами, найближчим часом цю проблему обговорюватимуть в Держдумі РФ, передають Патріоти України.
Згідно зі словами Олега Царьова, колишній «начальник управління адміністрації ДНР» розповів багато цікавого, зокрема про те, чому при будівництві Кримського моста не використовується цемент заводу, який розташований на окупованій території Донецької області. Царьов зазначив, що спочатку він не хотів вірити співрозмовнику, посилаючись на те, що, швидше за все, він наговорює через образу на головного терориста регіону Олександра Захарченка.
Щоб з'ясувати істину, Царьов з проханням прояснити ситуацію звернувся до зрадниці Криму і України, яка втікла до Росії, депутата Державної думи РФ Наталії Поклонської. Цікаво, що остання підтвердила цю інформацію. Царьов сказав: «Наталья Владимировна подтвердила и названные факты, и добавила некоторые новые. По её словам, коррупция разъедает Донбасс. И эту проблему будут уже в ближайшее время обсуждать в Госдуме».
В цей же час він зазначив, що на думку тих, хто не хотів публічно представлятися, в «ДНР» у людей з'являється ненависть до Росії. «И, что самое страшное, эта ненависть передается от старшего поколения к подрастающему», - підсумував він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...