"Одной рукой отбираем, а второй - отдаем": У мережі вказали на хитрість Захарченка з пенсіями для "ДНР"

У ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченка виникла ідея штрафувати тих людей, які їздять отримувати пенсію і на вільну територію України.

У разі ж повторного порушення його "указу" він хотів і зовсім позбавляти їх пенсійних виплат "ДНР" на півроку, йдеться в блозі Олександра Верума, передають Патріоти України.

Свої нововведення терорист мав намір ввести в дію з 1 травня для того, щоб "громадяни ДНР" не відчували незручностей після виїзду на "тимчасово підконтрольну Києву" територію, а також для "підвищення патріотичної свідомості".

Разом із тим, щоб згладити реакцію жителів тимчасово окупованих територій на безглузду ініціативу, Захарченко пообіцяв підвищити "республіканські" виплати. "Виникає резонне питання: звідки він ці гроші візьме в і так злиденній республіці? Відповідь цілком очікувана: у тих же оштрафованих пенсіонерів. Однією рукою відбираємо, а другою - віддаємо. Всі повинні бути, по ідеї, задоволені!" - пише Верум.

Причиною оприлюднення таких божевільних ідей ватажком "ДНР" блогер називає або судомний пошук нового джерела доходів у збіднілій "республіці" для уникнення голодних бунтів, або прагнення окупантської "влади" перетворити тимчасово захоплені території в ізольоване гетто.

Однак Верум підкреслює, що за кілька днів після появи в мережі новини про пенсійні штрафи в "ДНР" Захарченко поспішив спростувати такі плани, найімовірніше, знову-таки через острах масових протестів.

"Схоже, що головний бойовик, щойно побачив реакцію людей на свій черговий дурний "указ", не на жарт злякався. Після чого швидко змінив своє рішення на протилежне. Або ж просто відвідав "державну казну", після чого спустився з небес на землю і усвідомив, що обіцяні доплати будуть складатися виключно з пилу та павутиння, що для нього знову ж таки може погано скінчитися. У будь-якому випадку, це вже ніяк не вплине на масову втечу людей з "молодої, республіки, що динамічно розвивається", - підсумував Верум.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...