Однокласниці відлупцювали школярку на уроці фізкультури. Викладачі не бачать у цьому проблеми (відео)

У Херсонській області 11-річна Оля Арістова опинилася в лікарні через побиття однокласниками під час гри в футбол на уроці фізкультури.

Дівчинка розповіла, що дівчатка з протилежної команди вдарили її по нозі так, що тріснула гомілкова кістка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Грали у футбол. Я відбила їхній гол. А вони сказали: ах ти зараза, і почали мене бити. Били ногами по ногах, сильно", - каже Оля.

Софія - одна з тих, на кого скаржиться потерпіла - запевняє, що Олю навмисно ніхто не бив. Просто хотіли зупинити. "Оля забрала м'ячик у Насті, Настя за нею побігла, потягнула за капюшон і Оля впала", - говорить Софія.

На питання, чи бив хтось Олю по нозі, стверджує, що цього не бачила.

Вчитель фізкультури Таврійської загальноосвітньої школи Любов Майер запевняє, що все відбулося на її очах. Говорить, Олю дійсно били, але нічого кримінального в цьому не бачить. "Там боротьба йшла за м'яч. Оля втекла за м'ячем, Настя наздоганяла, хотіла теж забрати м'яч. В емоціях вона вдарила по нозі. Але це гра. Це спортивна гра", - стверджує вчителька.

Мама Олі обурена, чому замість швидкої в школу викликали батьків. За її словами, останні місяці донька не хоче ходити в школу, тому що скаржиться, що її там кривдять. Два місяці тому з уроків дитина прийшла з вивихнутою рукою, тепер - нова травма.

В школі стверджують - цькування немає, пояснюють все тим, що клас недружний. Діти часто сваряться і б'ються. Те, що сталося на уроці фізкультури вважають нещасним випадком. "Є пояснення не тільки від тієї дівчинки, яка штовхнула, а й від її однокласників. Це писали ті, хто бачив, що відбувалося. Вони ніхто не написали, що це її били", - розповідає директор Таврійської загальноосвітньої школи Олена Костюк.

Директора школи підтримують і батьки Оліних однокласників. "Це не був булінг. Вони дружать, вони в музичну школу разом ходять. Зараз у них такий вік, що вони десь один одного смикають. Це не тільки в їхньому класі. Це і 6, 7, 8. Всі підлітки так себе ведуть зараз", - стверджує мати Софії Златка Олещенко.

В управлінні юстиції, куди звернулася мама Олі, вважають таку поведінку підлітків ненормальною. У минулому році в області було з півсотні скарг на цькування, в 10 випадках діти отримали травми. Батьків закликають не соромитися і при перших скаргах дитини відразу дзвонити на гарячу лінію.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...