"Одружений холостяк": У мережу потрапили фото Володимира Кличка з чотирирічною донькою на відпочинку

Колишня наречена Кличка раніше заявляла, що вони з Володимиром залишилися в добрих стосунках.

Після того, як американська актриса Хейден Панеттьєрі з'явилася на людях з новим бойфрендом і розповіла про стосунки зі своїм колишнім нареченим Володимиром Кличком і їхню спільну дочку, в мережі з'явилися знімки, на яких 42-річний український боксер відпочиває на пляжі Барбадосу з чотирирічною Кайєю Євдокією, передають Патріоти України.
Як пише видання Radar Online, 29-річну Хейден після розриву з Кличком ні разу не бачили на публіці з дитиною. Як пише видання, дівчинка з татом поїхала в Україну. А Панеттьері залишилася в Каліфорнії. І мати, за інформацією видання, не бачилася з донькою останні чотири місяці.
Хейден раніше заявила, що вони з Володимиром залишилися в добрих стосунках. Вона також зазначила, що її дочка багато подорожує. «Ми їдемо в прекрасну, тривалу відпустку, що в підсумку призводить до того, що на електронну пошту приходить лист з її школи, де говориться: "Ваша дитина занадто довго відсутня". Але їй всього чотири роки, тому не варто з цього робити проблему. Вона говорить багатьма мовами», - розповіла актриса.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...