Офіційна версія не співпадає з реальністю: У ЗСУ була змога дати відсіч в Криму (відео)

Продюсер телеканалу ZIK Наталія Влащенко написала сміливу книгу "Крадіжка" про анексію Криму.

Наталія Влащенко

Описуючи події березня 2014 року, вона зазначила, що не всі в українській армії були зрадниками, йдеться в ефірі передачі "Дійова особа з Анастасією Рагімовою", повідомляють Патріоти України.

На питання ведучої про те, як у неї вистачило сміливості написати таку книгу, вона відповіла так: "Особливої смілості мені й не треба було. Я розуміла, що існує взаємозв’язок речей у світі".

"Уважно читаючи про події в Криму, слухаючи різні інтерв’ю про ті події, я розуміла, що офіційна версія, мяко кажучи, не співпадає з реальністю. Адже, не може бути такого, коли ми, маючи там більше ніж 200-тисячну армію, щоб всі 200 тисяч виявилися зрадниками", - підкреслила вона.

Влащенко також зазначаила, що за останні роки ЗСУ була ослабленою, але у неї було достатньо сил, щоб дати відсіч в Криму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...