Охоронець Яроша, звинувачений в нападі на таксиста, потрапив в реанімацію

Михайла Навроцького госпіталізували в обласну клінічну лікарню імені Мечникова (Дніпро).

Михайло НавроцькийПро це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на адвоката підозрюваного в нападі на таксиста в Кам'янському Сергія Погосяна, пишуть Патріоти України.

Відзначається, що у Навроцького діагностували переломи черепа, ребер, пальців, забиті місця і гематоми.

За словами Погосяна, зараз його підопічний перебуває в реанімації.

"Ми з великими боями переконали керівника СІЗО, що йому потрібен огляд нейрохірурга, адже він скаржився на головні болі. Після того, як ми побачили діагноз, ми були вражені: два перелому основи черепа, перелом лобної кістки, переломи ребер, пальців і так далі . Одна рана на голові, і там вже пішло нагноєння. у мене одне питання: як людина з такими травмами міг пробути в СІЗО десять днів? там він брав тільки анальгін і но-шпу. Лікарі кажуть, що він не скаржився, тільки на головний біль. Ймовірно, це така людина, все тримає в собі", - розповів а двокат.

Поки невідомо, скільки часу Навроцький проведе в лікарні.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...