"Охр*нительно красиво!": Найманця Путіна на Донбасі підловили на цинічній крадіжці

Проросійський боевик Олексій Смирнов опинився в центрі уваги після своїх публікацій в соціальній мережі "ВКонтакте", де він збирав гроші на "продовження гуманітарної місії на Донбасі".

В одному з постів Смирнов написав, що нещодавно він "поховав 11 друзів" за місяць і тепер роздумує над тим, щоб "трохи відпочити", передають Патріоти України.

"Мы порядком устали и уехали в небольшой отпуск, иначе можно свихнуться. Наши ресурсы полностью истощены и мы будем признательны всем, кто идет в ногу с нами и поможет немного восстановить наши ресурсы на продолжение гуманитарной миссии на Донбассе", - написав бойовик.

Вже наступного дня Смирнов написав, що знаходиться в Ісландії. Також він похвалився, що хотів взяти на прокат автомобіль, але "його кинули на останні гроші".Смирнов числиться в базі сайту "Миротворець". Там зазначено, що він уродженець Воронежа (РФ). Смирнов є засновником групи "Ангел". Також він керує так званим "фондом" "Під обстрілом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...