"Оксамитовий сезон": У мережі показали, як виглядає одне з міст в окупованому Криму (фото)

Незважаючи на те, що Феодосія є курортним містом, її зовнішнім виглядом незадоволені й туристи, й місцеві мешканці.

Сміття і розруха — це те, що видно неозброєним поглядом, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Обвалення вежі Святого Костянтина — архітектурного символу Феодосії відбулося у серпні 2016 року. Зараз прямі стіни башти укріплені дерев'яними щитами і підпорами, а похила частина споруди (контрфорс) обтягнута металевою сіткою. Реставрація об'єкта не виправила ситуацію, продовжать її тільки через декілька років.

"Одна з наболілих проблем Феодосії — стихійні звалища. Постійно тліюче звалище, на Човниках, звалище, що впритул підібралося до житлових будинків на Жовтневій, а також міське звалище, яке сховалося за парканом на вулиці Кримській, за запахом і кількістю сміття — анітрохи не поступаються локальним смітникам у дворах. Так, за парканом на вулиці Радянській від очей людських заховане звалище, що кишить безпритульними собаками, сюди ж на ночівлю приходять безхатченки. З кожним днем сміття стає все більше: тут і старе ганчір'я, і поламані меблі, і спиляні гілки дерев", — пише видання.

Також, останнім часом увага місцевих жителів прикута до ями, що утворилася на початку серпня неподалік Вічного вогню.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...