Окупанти атакували ЗСУ на Донбасі і зазнали значних втрат

В результаті бойових дій на Донбасі впродовж доби 6 жовтня двоє українських бійців були поранені, в той час як було ліквідовано четверо окупантів, та ще вісьмох було поранено.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначається, минулої доби ситуація в районі проведення ООС залишалася контрольованою українськими силами. "Російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 6 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями",- повідомили в прес-центрі.

Противник атакував позиції українських військових зі ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В результаті атак російсько-терористичних сил двоє українських військових були поранені. "За даними розвідки, протягом доби чотирьох окупантів знищено та вісім поранено", - також повідомили в прес-центрі.

В ніч на 7 жовтня бойовики атакували один із опорних пунктів українських військ у районі населеного пункту Новолуганське із застосуванням мінометів 120-го калібру. Втрат серед українських бійців немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...