Окупанти готують жорстку зачистку: Моніторинг соцмереж по настроям кримчан жахає Кремль, "бандерівців" все більше

За 5 років окупації ситуація в Криму сильно погіршилася. Кримчани розчаровані і ностальгують по Україні.

Гучні відставки в включеному Криму анонсував російський пропагандист Олександр Горний в Facebook, передають Патріоти України.

За 5 років в "рідній гавані" Крим сильно деградував. Жителі півострова розчаровані в "русском мире" і з ностальгією згадують своє життя при Україну. Це визнав і Горний.

"В Москве крайне недовольны ситуацией в Крыму… Мониторинг соцсетей крымского региона и Севастополя приводит Кремль в ужас", - повідомив пропагандист, запевнивши, що Москва готується до зачистки своїх ставлеників - ватажків Криму. По всій видимості, перший в черзі на виліт зрадник України Сергій Аксьонов.

"В ближайшее время будет усиление роли кураторов из Москвы", - повідомив Горний.У соцмережах не вірять, що московське "керівництво" зможе вирішити проблеми Криму. Замість цього почнеться масштабний "розпил бабла" новими ставлениками Кремля.

"В Крыму ж**а такая, что прикрыть на время ее можно только подарив очередную надежду к лучшему. Типа, сейчас этих балбесов снимем и все у вас попрет… Года на два это сработает", - висунув версію один з коментаторів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...