Окупанти посилюють свої угруповання військ на Донбасі

З метою посилення угруповання окупаційних військ на території України, з Волгоградської області Росії у прикордонний район з Україною прибула батальйонна тактична група зі складу 18 омсбр ЗС РФ, яка постійно дислокується у Чечні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, діяльність рекогносцирувальної групи цієї БТГр на території Донбасу була зафіксована в Новоазовському районі Донецької області.

"Одночасно з метою посилення контролю (недопущення проникнення на територію РФ бойовиків "ЛДНР" і "повернення" у Росію раніше поставлених на Донбас з РФ озброєння і боєприпасів) над ділянкою україно-російського державного кордону в Ростовській області в район н. п. Персіановський (полігон Росгвардіі "Кадамовський") прибула ротна тактична група зі складу 22 оброни національної гвардії РФ (м. Калач-на-Дону)", - повідомив Тимчук.

Також за даними ІО, Для забезпечення діяльності частин і з'єднань "1-го АК ДНР" і "2-го АК ЛНР" з території Росії у "ЛДНР" протягом тижня було доставлено близько 730 тонн паливно-мастильних матеріалів, 170 тонн боєприпасів і 2 одиниці 122-мм РСЗВ "Град".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...