Окупанти визнали проблеми з будівництвом Керченського мосту

Окупаційний "глава Криму" Сергій Аксьонов попередив про можливий зрив терміну здачі автомобільної дороги зі сторони Керчі до споруджуваного мосту через Керченську протоку.

Відповідний лист він направив віце-прем'єру РФ Дмитру Козаку та міністру транспорту Максиму Соколову, передають Патріоти України з посиланням РБК.

Аксьонов звернув увагу російської влади на невиконання у термін проектно-вишукувальних робіт, через що на об'єкті не було розпочато будівельно-монтажні роботи. У результаті попередній термін завершення будівельно-монтажних робіт може бути перенесений з квітня на червень 2018 року.

Як зазначає видання, на початку 2017 року виконавцем контракту з будівництва цієї дороги уряд призначив структуру Мінтрансу РФ. При цьому загальна вартість отриманих відомством підрядів склала більше 12 мільярдів рублів.

Один із контрактів щодо забезпечення транспортної безпеки автомобільної дороги і автодорожнього підходу від Керчі до мосту на 2,07 млрд руб. був укладений між Службою автомобільних доріг Криму та Управлінням відомчої охорони Мінтрансу 28 лютого 2017 року. При цьому, згідно з розміщеною на офіційному порталі держзакупівель інформації, з моменту укладення у картці контракту немає жодного акту щодо виконаних робіт.

У свою чергу в Мінтрансі запевнили, що "заходи щодо забезпечення транспортної безпеки Кримського моста, необхідні до моменту запуску руху, реалізуються у повному обсязі і будуть завершені в строк".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...