Окупаційно-терористичні війська на Донбасі націлилися на Маріуполь, - Бородай

Один із засновників «ДНР», російський «політтехнолог» Олександр Бородай заявив, що бойовики ОРДО мають намір захопити Маріуполь.

Олександр Бородай

Так, в одній з соціальних мереж Бородай зазначив, що йому «дуже шкода», що Росія і бойовики не змогли захопити Маріуполь, оскільки керівництво бойовиків дуже розраховувало на те, що місто стане «морським портом ДНР». При цьому він натякнув, що окупанти в майбутньому будуть активно намагатися захопити місто, передають Патріоти України.

Бородай підкреслив: «Щиро сподіваюся, що над Маріуполем ще буде розвиватися прапор республіки». Крім того, він зазначив, що однією з його головних помилок в ході російської спецоперації в Донбасі стало впровадження в процес Ігоря Гіркіна-Стрєлкова. Бородай заявив: «Навколо товариша Стрєлкова збираються певні люди. Ось він героїчно не помер в Слов'янську, а потім відважно здавав у нас місто за містом тому, що нібито "зламався". Він намагався, але нічого не розумів в тих функціях, які повинен виконувати».

Також, він підкреслив, що Гіркін не тільки нічого не розуміє в керівництві загальновійськовим боєм, але навіть в теорії цього не вивчав: «Кріпився і ніс себе, як прапор. І навіть про себе саме так говорив. Мовляв, ви мене, будь ласка, не чіпайте, я - прапор, а дайте мені нормального начальника штабу. Одні циркові персонажі були навколо, ну, а Ігор Іванович активно в цьому цирку взяв участь».

Бородай уточнив, що саме Гіркін-Стрєлков «здав» Україні Слов'янськ, Дружковку і інші міста і населені пункти, раніше звільнені українськими військовими під час антитерористичної операції.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...