"Окупована столиця!": Відома російська співачка розповіла про життя в Москві

У Москві, в якій нещодавно пройшли масові акції протестів, жахлива атмосфера, яку можна порівняти з настроями на окупованій території.

Наталя Ветлицька

Про це в Facebook написала російська співачка, екс-солістка "Миража" Наталя Ветлицька, яка вже кілька років проживає в Іспанії, повідомляють Патріоти України.

"Друзі побували в Москві.

- Ну як там?

- А ти давно там була останній раз?

- Та напевно років зо два тому.

- Ну ось і не треба. Ціни шалені, якість продуктів моторошна, центр міста перекопаний і місто розділене практично на дві частини, нікуди не доїхати, Собянін (мер Москви - ред.) спотворив місто до невпізнання", - написала співачка.

За словами друзів Ветлицької, російського населення в Москві майже не залишилося.

"Всі за всіма стежать, всі на всіх стукають. Атмосфера жахлива. Окупована територія. Тобі не сподобається", - підсумувала Ветлицька.

Пізніше в обговоренні поста в коментарях співачка уточнила: "Мої друзі сказали: "Якщо і є десь пекло, то воно саме там".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...