Олександр Дубілет подав позов проти ПриватБанку

Колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет подав позов проти Приватбанку про захист честі, гідності та ділової репутації.

Олександр Дубілет

Даний позов зареєстрований у Печерському районному суді Києва, передають Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

Позивачем є Олександр Дубілет, а відповідачами Приватбанк та "Інформаційне агенство Інтерфакс-Україна". Третьою особою виступає ще один колишній голова правління банку Олександр Шлапак.

В описі немає переліку претензій позивача. Засідання призначене на 30 жовтня.

4 липня в прес-центрі інформагенства "Інтерфакс-Україна" відбулась прес-конференція тоді ще голови Олександра Шлапака. На ній він повідомив, що під виданими фіктивними кредитами стоять підписи усіх голів правління, в тому числі Олександра Дубілета та всіх його колег.

За кілька днів колишній замголови правління Дмитро Дубілет (син Олександра Дубілета) повідомив у Facebook, що може подати в суд на Шлапака.

За словами екс-голови Приватбанку Олександра Шлапака, ГПУ відкрила кілька кримінальних справ проти колишніх керівників або власників банку за статтями 218 і 220 Кримінального кодексу, а саме – доведення банку до неплатоспроможності.

Крім того, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що ГПУ, НАБУ та САП розслідують декілька справ, пов'язаних з Приватбанком.

21 грудня минулого року Приватбанк перейшов у державну власність.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...