Олександр Усик вирушив у зону АТО підтримати українських військових (фото)

У межах поїздки знаменитий боксер побував у підрозділах Краматорського прикордонного загону.

Приїзд Усика став приємною несподіванкою для військових, які з задоволенням поспілкувалися і сфотографувалися з кумиром. Спершу спортсмен відвідав управління Краматорського загону, а потім поїхав до відділу прикордонної служби "Бахмут", - повідомляє Державна прикордонна служба України, передають Патріоти України.

Також чемпіон відвідав оперативно-бойову комендатуру "Кураховка". Там Усик здійснив несподіваний вчинок, вирішивши власноруч приготувати бійцям АТО салат. Крім того, Олександр допоміг із ремонтними роботами з облаштування підрозділу.

Під час перебування в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" спортсмен побував на самому "нулі" і висловив хлопцям слова підтримки і подяки за їхню нелегку службу. В "Мар'їнці", на "Лікарні" військові влаштували з підручних засобів ринг і попросили Олександра дати майстер-клас.

Серед іншого, чемпіон світу відвідав місцеву дитячу спортивну школу, де також відкрив для дітей деякі секрети боксу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...