Олена Зайцева вже потрапляла в ДТП і змінила прізвище

Винуватиця кривавої трагедії в Харкові мала раніше серйозну черепно-мозкову травму.

Олена ЗайцеваОлена Зайцева, яка була за кермом автомобіля Lexus, змінювала прізвище. Інформацію про це вона підтвердила під час засідання Київського райсуду Харкова, який вибирає їй запобіжний захід, передають Патріоти України з посиланням на портал Vgorode.

За словами адвоката, в 2007 році дівчина потрапила в ДТП і отримала травму головного мозку.
"Я змінила прізвище, коли мені було 16 і я отримувала паспорт. ДТП сталося 10 років тому (ДТП, в якому, за словами адвоката Зайцевої, вона отримала серйозну черепно-мозкову травму), тому половина документів написані на моє попереднє прізвище - Іванова", - зазначила Зайцева.

У зв'язку з поганим самопочуттям і "резонансністю справи" адвокат Юлія Козир просить суд обрати для її підзахисної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Зараз суд приступив до вивчення відеодоказів у справі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...