"Оленям" приготуватися: У Києві почали евакуйовувати автомобілі за порушення правил паркування

В рамках співпраці КП "Центр організації дорожнього руху" та Управління патрульної поліції в Києві співробітники комунального підприємства доставляють на спеціальні майданчики тимчасово затримані патрульними поліцейськими транспортні засоби.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації, передають Патріоти України.

"Для виконання цього завдання на підприємстві введена цілодобова робота вантажних автомобілів-евакуаторів з краном-маніпулятором і екіпажів в складі водіїв і стропальників, що забезпечують завантаження, перевезення та розвантаження транспортних засобів", – сказано в повідомленні.

У відомстві уточнили, що тимчасове затримання транспортних засобів здійснюється за наявності у патрульного поліцейського підстав вважати, що водієм вчинено одне з порушень:

  • ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані наркотичного або алкогольного сп'яніння),
  • ч. 3 ст. 122 КУпАП (порушення правил зупинки або стоянки),
  • ст. 124 КУпАП (вчинення дорожньо-транспортної пригоди),
  • ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без наявності посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також страхового поліса),
  • в разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного в розшук відповідно до ст. 36 Закону України "Про виконавче провадження".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...