Олігархи теж плачуть: Фірташа і Льовочкіна чекає те ж саме, що відбулося з Коломойським - нардеп (відео)

Так само, як ми забрали «Укрнафту» у Коломойського, також повернемо у власність держави і ринок газу, і газові мережі, які зараз контролюються олігархічною групою Фірташа і Льовочкіна.

Ігор Мосійчук

Про це заявив народний депутат України Ігор Мосійчук в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK, повідомляють Патріоти України.

За словами Мосійчука, у момент дострокових виборів у 2014 році «Радикальна партія» ввійшла в жорсткий конфлікт із олігархом та власником надпотужних медіа-ресурсів Ігорем Коломойським.

«Зниження нашого рейтингу було пов’язане з прямою війною через усі ЗМІ, які належали Ігорю Коломойському. При мені відбулася розмова Олега Ляшка з Ігорем Коломойським, під час якої Ляшко пообіцяв забрати незаконний бізнес у Коломойського. Тому перше, що ми зробили, коли пройшли до парламенту, це ініціювали разом з іншими депутатами повернення контролю над «Укрнафтою» державі», – зауважив нардеп.

Зараз же, як переконує Мосійчука, партія має наджорсткий конфлікт з іншою олігархічною групою Фірташа і Льовочкіна.

«Ми так само повернемо у власність держави і ринок газу, і газові мережі, які зараз контролюються олігархічною групою Фірташа і Льовочкіна»,– наголосив Ігор Мосійчук.

Також нардеп розповів, як політичній силі «Батьківщина» вдалося потрапити до парламенту.

«Батьківщина», яка ледве пройшла до парламенту, почала різко зростати на популізмі. Проте згодом почали з’ясовуватися певні обставини. Зокрема, з’явився законопроект про ринок землі, за яким Тимошенко пропонувала продавати громадянам інших держав і особам без громадянства українську землю. Також з’явилося рішення Стокгольмського арбітражного суду та окружного суду США. У межах розгляду справ Павла Лазаренка суд виніс вердикт, що Лазаренко разом зі своєю спільницею(!) Юлією Тимошенко виводили гроші з України на свої офшори», – прокоментував Мосійчук.

Нардеп переконаний, що невдовзі й антикорупційні органи України за новими виявленими обставинами мають порушити кримінальне провадження і в межах нього будуть повертати вкрадені гроші до України.

«Королева кричить, що всі голі, а сама не знає, що прикрити!», – так прокоментував нардеп ситуацію, у якій опинилася Юлія Тимошенко.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...