"Оливкової гілки" замало: Ердоган анонсував нові військові операції у Сирії. Асаду варто готуватись до гіршого

Обираючи між двома авторитарними режимами, Москва скоріш за все підтримає Туреччину, в надії розколоти НАТО і щоб зберегти прохід своїх військових кораблів через чорноморські протоки, - вважають фахівці.
Реджеп Таїп Ердоган
Після завершення операції "Оливкова гілка" в сирійській Африні Туреччина може почати нові антитерористичні операції в Сирії. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Ердоган мітингу в Мармарисі в суботу, 10 березня, повідомляє агентство Анадолу, передають Патріоти України.
"Ми ведемо відповідні обговорення. Мета Туреччини - не захоплення чужих територій, а ліквідація загрози тероризму в регіоні. Туреччина буде боротися з терористами всюди, де вони орудують", - сказав він.
За словами Ердогана, Анкарі "добре відомі" цілі в Сирії терористів і тих, хто їх підтримує. "Тому Туреччина веде з ними рішучу боротьбу", - заявив президент.
Він також заявив, що в ході операції в Африні нейтралізовано 3213 терористів. Крім того, Ердоган розкритикував НАТО за те, що альянс не підтримав турецьку військову операцію в Сирії. "Гей, НАТО, де ти?" - сказав президент Туреччини і звинуватив альянс в подвійних стандартах.
Ердоган сказав, що Туреччина направила війська в зону конфлікту на прохання НАТО, але не отримала підтримки в обмін. Турецький лідер призвав НАТО прийти на допомогу країні, заявивши, що її кордони зараз "знаходяться під загрозою".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...