"Он лично руководил покушениями и подрывами автомобилей украинских силовиков": Волонтери вирахували ще одного російського найманця на Донбасі

Українські волонтери викрили російського телефонного терориста, який пишається своїми "пригодами" в Україні.

Олександр Аксіненко

Інформацію про жителя Новосибірська оприлюднило міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm, передають Патріоти України.

"Один із найбільш активних телефонних терористів - це житель Новосибірська, громадянин Російської Федерації та Ізраїлю Олександр Аксіненко. Він не приховує свою діяльність і навіть розповідає про теракти публічно. Телефонний терорист впевнений у своїй безкарності, адже після обшуків у його квартирі в 2014 році за запитом СБУ за статтею 205 КК РФ, він отримав від співробітників ФСБ Росії лише усні заохочення з рекомендацією "працювати в тому ж дусі", - повідомили волонтери.

За їхніми даними, телефонний терорист отримав карт-бланш на свою діяльність у ФСБ Росії.

Також Аксіненко намагається прислужитися "руському миру", переводячи на англійську мову матеріали про "громадянську війну в Україні" та "київську хунту", закидаючи цим спамом іноземних журналістів та європейських політиків.

Повідомляється, що телефонний терорист писав анонімні листи в СБУ та інші структури.

"У листах він заявляв, що нібито особисто керував замахами і підривами автомобілів українських силовиків: заступника начальника відділу контррозвідки управління СБУ Донецької області полковника Олександра Хараберюша (загинув 31 березня 2017 року), співробітника СБУ полковника Юрія Возного (загинув 27 червня 2017 року) і співробітника ГУР МО України полковника Максима Шаповала (загинув 27 червня 2017 року)", - пишуть волонтери.

Також встановлено, що ФСБ РФ протегує діяльності телефонного мінера та інформаційного терориста, який постійно погрожує вибухами об'єктів української інфраструктури.

"Керівництво Російської Федерації зацікавлене в підтримці терористичної діяльності проти України, тому не робить ніяких дій щодо припинення такої протиправної діяльності", - додали волонтери.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...