"Онажедевачка": Експерт розповів, як Зайцеву "відмазують" від тюремного строку

Суспільний резонанс цієї справи вщух і зараз вже можна підтасовувати факти, зазначає експерт з безпеки.

Про те, що зникла лікар-нарколог, яка здійснювала огляд винуватиці скандальної смертельної ДТП у Харкові Олени Зайцевої, стало відомо давно. Відповідно, цю обставину в ході судового розслідування потрібно було враховувати раніше. Про це повідомив експерт з безпеки Сергій Шабовта, передають Патріоти України з посиланням на "ГолосUA".

«Винні у цій жахливій ДТП, безумовно, понесуть покарання, але воно буде мінімізовано до сміхотворних розмірів. Але, навіть враховуючи широкий громадський резонанс, потужного і справедливого рішення очікувати не варто», - зазначив експерт.

За його словами, гострота сприйняття події вже пішла, нещасними залишилася лише жменька людей, які втратили близьких у цій ДТП і у них цей біль не піде ніколи. «Цей резонанс швидко проходить, особливо в наших умовах, коли суспільство перенасичене подібними питаннями і вже немає особливої гостроти сприйняття і так далі. Зараз вже можна підтасовувати факти, буде багато різних версій, найнеймовірніші конспірологічні припущення. У підсумку Зайцевій будуть аплодувати, одягнуть на голову вінок і «поведуть під руки» далі», - уклав С. Шабовта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...