"Онуки" отих "дідів": У Харкові поліція шанує пам'ять НКВС (фотофакт)

У Холодногірському райвідділі реформованої поліції (Харків) є стенд, присвячений історії. На цьому стенді ви не побачите фото співробітників, загиблих від рук злочинців при виконанні службового обов'язку.

"Не буде там і опису героїзму співробітників МВС під час війни на Донбасі. І навіть про ті самі реформи в поліції не буде сказано ні слова", - пише у своєму блозі Ігор Черняк, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Зато – можете полюбоваться на форму НКВД. С погонами, петлицами и знаками отличия.

Того самого НКВД, которое расстреливало наших сограждан пачками без суда и следствия.

Того самого НКВД, которое пытало людей жестче, чем средневековые инквизиторы.

Того самого НКВД, которое вырезало целые сёла, не жалея беременных женщин и грудничков.

И вот сегодня... Сегодня это самое НКВД – на доске почёта.

И знаете, в чем самая большая проблема?

Никто, ни одна собака не удосужилась внимательно посмотреть, что именно изображено на стенде.

Можно пошить новую форму. Затариться красивыми "Приусами". Переименоваться. Нанять западных консультантов. Рассказывать о самой успешной реформе.

Но пока в нашей полиции будут работать люди, которых не смущает НКВД в углу почёта, – ни хрена не поменяется... От слова совсем..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...