"Они падают на колени перед Россией и ползут просить прощения. Так что, я с огромной радостью наблюдаю дезинтеграцию "Оппоблока" на этих выборах. Ползите на *уй", - Шрайк

Пару років тому один з видних оппоблоківців в неофіційній обстановці пропонував такий ось план закінчення війни - "їхати в Москву, падати на коліна перед Путіним і просити вибачення".

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Роман Шрайк, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Пост Юрия Бойко про "Более чем 200 лет до 1654 года – Переясловской рады – мы украинцы, на коленях ползали по 100 раз каждый год из Киева в Москву", конечно, фейковый. Вернее, это пост фейкового Бойко. Но он выдержан в духе мышления регионалов.

Пару лет назад один из видных оппоблоковцев в неофициальной обстановке предлагал такой вот план окончания войны – "ехать в москву, падать на колени перед Путиным и просить прощения".

Они могут быть сколько угодно крутыми внутри страны. Размахивать дубинками и грабить миллиардами. Они могут быть жестокими и циничными. Они не боятся крови.

Но когда речь заходит об отношениях с Россией, даже при легком намеке на конфликт – они падают на колени и ползут просить прощения.

И мы получаем отмену евроинтеграции, россиян во главе силовых органов и "Нафтогаз" как филиал "Газпрома".

Так что я с огромной радостью наблюдаю дезинтеграцию Оппоблока на этих выборах. Ползите на*уй."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...