Опубліковано чергові докази присутності ЗС РФ на Донбасі (фото)

Військовослужбовців 18-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил Російської Федерації викрили в участі в бойових діях проти українських військових на сході України.

Кадри з російською військовою технікою у Twitter опублікував блогер Askai, передають Патріоти України.

За його даними, військові 18-ї омсбр ЗС РФ прибули на окуповані території Донецької області ще в серпні 2014 року.

"БТР-82АМ 18-й омсбр РФ у Новошахтинську в колоні, яка рухається в сторону українського кордону. Через день їхня техніка біля Дмитрівки", - пише блогер.

При цьому російські військові зафарбували тактичні знаки і номери на техніці ще на території Російської Федерації в Новошахтинську.

Після вторгнення в Україну росіяни для захисту повісили на дверях вантажівок бронежилети.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...