Опубліковано прізвища розвідників Путіна, яких звинувачують у втручанні в американські вибори

Мін'юст США пред'явив звинувачення 12 офіцерам Генерального розвідувального управління (ГРУ) Міністерства оборони Російської Федерації у зломі електронної пошти демократів під час президентських виборів у США в 2016 році.

За словами заступника генпрокурора США Рода Розенстайна, звинувачення пред'явлені в рамках спеціального розслідування про можливе втручання Росії у вибори в США, що триває і яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Так, обвинувачені почали свої кібератаки в березні 2016 року. Зокрема, вони зламували електронну пошту добровольців і співробітників штабу кандидата в президенти Хілларі Клінтон. Офіцери ГРУ використовували фішингові електронні листи і шкідливі програми в кібератаках.

В обвинувальному висновку, який надійшов до суду, називаються прізвища обвинувачених. Це Нетикшо Віктор Борисович, Антонов Борис Олексійович, Бадін Дмитро Сергійович, Єрмаков Іван Сергійович, Лукашев Олексій Вікторович, Казачек Микола Юрійович, Єршов Павло В'ячеславович, Малишев Артем Андрійович, Осадчук Олександр Володимирович, Потьомкін Олексій Олександрович, Моргачев Сергій Олександрович і Ковальов Анатолій Сергійович.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...