Опустившись на сидіння жінка відчула різкий удар: В Австралії на пенсіонерку напав пітон, що ховався в унітазі (фото)

За словами фахівця, змії часто залізають у туалети, оскільки шукають в жарку погоду воду.

В Австралії у Брісбені 59-річну пенсіонерку Хелен Річардс вкусив півтораметровий пітон, який ховався в унітазі. Інцидент стався в будинку родичів жінки, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Австралійка пішла в туалет і застигла від жаху. Опустившись на сидіння унітазу Річардс відчула різкий удар. "Я прямо підскочила, оглянулась і побачила, як щось схоже на черепаху з довгою шиєю, відповзає назад в унітаз", – розповіла пенсіонерка.

За словами Річардс, вона відчула на своїй шкірі гострі ікла і вирішила, що її вкусила жаба, проте відразу зрозуміла, що у цього земноводного немає зубів. У спробі захиститися від змії жінка закрила кришку унітазу, підперши її двома горщиками з рослинами.

Як виявилося, в унітазі сховався півтораметровий пітон, для вилучення якого довелося викликати професійного ловця Жасмін Зелені. За словами фахівця, змії часто залізають у туалети, оскільки шукають в жарку погоду воду.Зелені також зазначила, що Річардс прекрасно впоралася з усім після інциденту, і запропонувала пораду кожному, хто може зіткнутися з таким пітоном. "Якщо ви знайдете змію, не намагайтеся спустити її в унітаз, так як це може привести до того, що вона знову спуститься вниз по трубах", – попередила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...