"Ось він, учитель і духовний наставник Путіна": Екс-начальнику президента РФ пригадали скандальні заяви

Перший мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак, під чиїм керівництвом працював Володимир Путін, ще в 1992 році заявляв, що Крим має бути російським, а Україні не можна дозволити створити армію.

Путін і Собчак

Відповідне інтерв'ю із Собчаком у Twitter опублікував блогер DJ Trump, передають Патріоти України.

"Я не хотів би зараз говорити про територіальні претензії, долю Криму. Але ж відома досить велика кількість прецедентів, коли військово-морські бази знаходяться на території іншої держави, навіть якщо припустити таку безглуздість, що Крим - це територія України", - повідомляв екс -начальник Путіна.

За його словами, Севастополь завжди був базою російського військово-морського флоту і "ця ситуація, яка не може змінитися під впливом сьогохвилинних обставин".

"Дії України щодо, скажімо так, радянської армії і флоту - це дії, які представляють колосальну загрозу для всього людства в цілому... Не можна допускати, щоб Україна вже створила таку армію, яку, якщо вона створить, вона обов'язково пустить у хід. Я вважаю, що сьогодні ми закладаємо міну не тільки під наше майбутнє, але і майбутнє всього людства", - заявляв Собчак.

Опубліковане інтерв'ю викликало значний резонанс у мережі.

"Ось від кого чемоданоносец Пиня тарганів у голову нахапав", - пише mix_voronezh.

"Звичайний совковий пристосуванець-демагог", - зазначив pmefimovich1.

"Ось він, учитель і духовний наставник Путіна", - заявив MrChpoks.

"Це Путина Собчак збив зі шляху..." - наголосив VWK668.

"Всі російські ліберали закінчуються на українському питанні", - пише OdessaTatiana.

"Вражений рівнем свинства в міркуваннях. Підступним виявився. Особливо його занепокоєння за "все людство" - просто буйний захват", - наголосив Леонід Морозов.

"Поколупай будь-якого російського ліберала, отримаєш імперця", - резюмував Mikhail Golub.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...