"Ошибочка вышла": Сепари помилково знищили під Авдіївкою депутата "парламенту "ДНР"

У районі промзони Авдіївки, в результаті "дружнього" вогню артилерії російсько-терористичних військ, загинув "депутат Верховної Ради ДНР першого скликання" Віктор Сажин.

Фото: Надзвичайні новини

"На промке загинув захисник Донбасу, депутат ВР ДНР Віктор Сажин", - повідомляється на сепаратистських сторінках в соцмережах, пишуть Патріоти України.

Подільники загиблого "депутата" уточнили, що він загинув 16 травня.

Окрім Сажина, загинуло ще четверо бойовиків.

Саме тоді, артилерія 11-го окремого мотострілкового полку 1-го АК ВС РФ, помилково обстріляла передові позиції російсько-терористичних військ. В результаті обстрілу загинуло четверо бойовиків, ще один - помер в лікарні від ран.

Тобто, Сажин і його подільники загинули від рук своїх же артилеристів. Проте його колеги по терористичному ремеслу, поширюють в соцсетях красиву легенду про "героїчну загибель" чергового адепта "російського світу ДНР" від рук українського снайпера.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...