Осінь політична: "Чи справді на Україну чекають "чорні" вересень, жовтень і листопад?" - Вовнянко

На думку журналіста, претенденти на президентську булаву дуже сумніваються в своїй перемозі навесні наступного року, тому і будуть робити ставку на Майдани, редути, бунти...

Відомий український журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у Facebook пише, що у нього немає мети нагнітати ситуацію або посіяти хаос, але вже дуже насторожує один з останніх спітчів відомого журналіста Романа Скрипіна, в якому Роман каже, що "гряде гнів, те, що буде восени багатьох шокує. Нас чекає чорний вересень, жовтень і листопад", передають Патріоти України.
Дмитро Вовнянко пише, що "йому незрозуміло поки, з чого б такі передбачення? Роман Скрипін тут навіть не Міхо-майдан описує - він нам зображує нову гайдамаччину в суміші з більшовицьким бунтом. Але з чого б це? Адже немає підстав для такої гайдамаччини".
За словами журналіста, сам Роман пояснює свої передчуття тим, що за 4 роки влада так нічого і не зробила, тому терпіння народне лопне. «Мені цікаво, Роман Скрипін буває ще десь, крім київських тусовок інтелектуальних зрадофілів?», - задається питанням Вовнянко. Він додає, що, напевно, Роману невідомо, що відбувається навколо нього в країні, що в Україні створюється багато нових підприємств. Децентралізація дозволила об'єднаним громадам самим облаштовувати своє життя з грошей податків. Дійсно, не всі чиновники ідеальні, але, де є країна, де ідеальні все 100% чиновників.
На думку Вовнянка, відповідь осінньої «революції» вельми зрозуміла, просто такі, як Тимошенко, Гриценко дуже сумніваються в своїй перемозі навесні наступного року, тому і будуть робити ставку на Майдани, редути. "Нам знову готують бунт - і тепер, схоже, будуть намагатися розбурхати люмпен і гопоту з околиць міст забутими більшовицькими гаслами «грабуй награбоване», «бурштин - копателями», «ліс - лісорубу», «стан Рошен розділити на Юлині тисячі» тощо. Москва буде тільки аплодувати і неважливо ким в цій ситуації працює Скрипін - він щось знає і намагається попередити, або він вже погодився бути одним з рупорів майбутнього бунту."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...