"Особливості прожарювання": Одеситів годують сирим фаршем (фотофакт)

Відвідувачка Truckttoria Food Truck в парку Шевченка Ірина Малиновська розповіла про свій досвід відвідування цього закладу.

За словами жінки, був замовлений бургер з телятиною і картопля фрі. Непоганий на вигляд бургер виявився сирим усередині, - передають Патріоти України з посиланням на Оdessa.net.ua.

Спочатку продавці говорили, що це особливості прожарювання medium і відзначили, що такі страви беруть у них навіть діти. Потім Ірина порадилася з людьми за сусіднім столиком, і всі зійшлися на думці, що м'ясо дійсно сире.

Після цього продавці неохоче погодилися, що це їх недопрацювання.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...