Особливий день між затемненнями: Маг розповів про містичність 7 лютого цього року

7 лютого буде особливим днем - серединною точкою між двома затемненнями; в цей день вкрай важливо "перебувати в позитивному настрої і вірити в хороше".

Про це "Обозревателю" розповів маг ведичної традиції Ігор Мехеда, передають Патріоти України.

За його словами, серединна точка між затемненнями визначається просто: це день, на який випадає середина періоду між попереднім і майбутнім затемненнями. Так, з огляду на те, що перше затемнення, місячне, в 2018 році було 31 січня, а наступне затемнення, сонячне, відбудеться 15 лютого, серединна точка випадає на середу, 7 лютого.

"Вважається, що такі серединні точки діють ще гірше, ніж затемнення. Так, якщо трансформаційні сили, що викликаються затемненнями, можна якось перетворити і направити собі на благо за допомогою різноманітних ритуалів або молитов, то точка між затемненнями не підлягає жодній трансформації", - попередив Ігор Мехеда.

Він підкреслив: саме тому так важливо, з якими думками і в якому емоційному стані людина буде проживати цей день. "Те, про що людина думає в момент серединної точки, космос їй і дасть. Тобто, якщо вона буде думати в такому ключі: "У мене все вийде, я щасливий, я здоровий, я сильний" - то серединна точка віддасть ці посили на реалізацію. І навпаки - якщо людина буде думати про погане, це також піде на реалізацію. Якщо в цей день людина в депресії - серединна точка продовжить депресію, якщо в радості - продовжить радість", - пояснив маг.

"Тому єдиний варіант пережити точку між затемненнями - налаштувати себе на позитив. В середу, 7 лютого, з ранку до вечора, необхідно перебувати в позитивному настрої і вірити в хороше", - порадив Ігор Мехеда.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...