"Особливий "привіт" херсонській поліції і нацгвардійцям", - постпред президента в АРК повідомив про активізацію "російської п'ятої колони" в Херсоні

У Херсоні група осіб спробувала відбити у співробітників СБУ нещодавно затриманого на адмінкордоні з Кримом «депутата Євпаторійської міської ради», підозрюваного в посяганні на територіальну цілісність України.

Борис Бабин

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив постпред президента в АРК Борис Бабин, передають Патріоти України.
Сьогодні в Херсонському суді затриманому обирали запобіжний захід. На думку Бабина, причина інциденту - у відсутності належного рівня координації правоохоронних органів, «яке призводить до подібного підняття голови російської п'ятої колони в районах наближених до Криму».
«Особливий "привіт" херсонської поліції і нацгвардейцам», - написав Бабин. При цьому ніяких подробиць про інцидент він не розповів.
Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська сказала кореспонденту LIGA.net, що не володіє інформацією про зазначений випадок. Прес-служба поліції Херсонській області на телефонні дзвінки, на жаль, не відповідає.
3 квітня, СБУ затримала громадянина України, який у вересні 2014 року був обраний "депутатом" так званого "Євпаторійської міськради" від політичної партії "Єдина Росія", створеної незаконними окупаційними органами влади на території анексованого півострова. Затриманому повідомили про підозру в посяганні на територіальну цілісність України.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...