"Останній аргумент Путіна - ядерна зброя. Але виникає запитання: "А може, вона не дуже-то й літає?" - Латиніна

Заяву президента Росії Володимира Путіна під час виступу на форумі "Валдай" у Сочі про можливість ядерної війни не сприйняли у світі досить серйозно.

Таку думку висловила російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Коли таку заяву робить якийсь Аятола Хаменеї, весь світ тремтить. А в цьому випадку весь світ трошки посміхається. Зрозуміло, чому роблять таку заяву – бо рейтинг падає. І з Росії зараз усі сміються після історії із солсберецькими, які поїхали подивитися шпиль. І з Росії... сміються після історії про російський Іл-20, який збили російською ж ракетою", – розповіла вона.

Публіцист зазначила, що провал російських спецслужб у Солсбері і збитий союзниками літак оголили всю безодню непрофесіоналізму і корупції всередині російських силовиків. "Путіну терміново треба дати відчути Заходу, що, от, хлопці, є ще порох у порохівницях, тремтіть. А останній аргумент, який є у Володимира Володимировича, – це якраз застосування ядерної зброї. Природно, що у багатьох у глибині душі виникає запитання: "А може, наша ядерна зброя – вона така сама, як Солсберецький собор? Може, вона не дуже-то й літає?" – підкреслила Латиніна.

Вона додала, що розрахунок Путіна полягає в тому, що ніхто не хоче перевіряти, чи злетять російські ядерні ракети. "Якщо є хоча б один відсоток імовірності того, що воно літає, і того, що там справа в командуванні йде краще, ніж із тими орлами, які керували російським Іл-20, то занадто висока ціна питання", – розповіла журналіст.

Латиніна додала, що в Кремлі можуть спробувати зупинити падіння рейтингу президента за допомогою чергового "Кримнаша" в Естонії під загрозою застосування ядерної зброї. "Усі щасливі, "Кримнаш", рейтинг знову, приєднали землі. Правда, проти нас вводять санкції, нас відключають ще й від [платіжної системи] SWIFT, але попри все рейтинг росте, вибори виграють. А це найголовніше для нинішньої російської влади, бо якщо можна сказати одну річ, у якій президент Путін справді досяг абсолютної майстерності і справді є віртуозом, – це якраз збереження власної влади", – підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...