Останній бій за повернення чемпіонських поясів Кличко може провести у Африці

Нігерія є головним фаворитом на проведення реваншу між чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа та Володимиром Кличком.

Ентоні Джошуа та Володимир Кличко

Як розповів промоутер британського боксера Едді Хірн в інтерв'ю BoxingScene, Нігерія готова до події такого масштабу, оскільки вже має досвід проведення великих культурних заходів, повідомляють Патріоти України.

"Нігерія — один з головних претендентів. Люди думають, що це країна, де видобувають вогонь за допомогою тертя двох палиць. Але насправді в цій країні розвинута економіка і потужний середній клас. У цій країні вже проходило багато важливих подій — в першу чергу, музичних концертів", - сказав промоутер.

Єдиною проблемою, на думку Хірна, є відсутність у Нігерії досвіду проведення саме великих боксерських поєдинків.

"Тут є інфраструктура. Труднощі в тому, що раніше тут не проводилося великих боїв. Але в той же час, в цьому є виклик. Мені це подобається", - додав Хірн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...