Останній референдум у вашому житті: Бабченко пояснив, чому кримчанам треба "звикати" до терактів

Відомий журналіст Аркадій Бабченко, в зв'язку з вибухом, який стався 17 жовтня в технікумі в окупованій Керчі, нагадав кримчанам, як радив їм в 2014 році звикати до терактів.

Аркадій Бабченко

Про це Бабченко написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ласкаво просимо, Крим! Ну що, здрастуйте, дорогі кримчани! Ради вас бачити. І в перших рядках свого листа дозвольте привітати вас з тим, що це був останній референдум у вашому житті ... ... Вивчіть, до речі, ще два терміна. "КТО" - це контр-терористична операція, і "гексоген". це важливо. Ось це дійсно по-справжньому важливо. І постарайтеся надалі уникати місць скупчення людей, вокзалів, аеропортів - вокзалів і аеропортів особливо - автобусних станцій, ринків, концертів і взагалі", - відповідне послання Бабченко написав чотири роки тому.

Журналіст пригадав, як попереджав, що буде саме так.

"Я не зловтішаюся. І зараз - дійсно співчуваю. Це жахливий теракт. Але ми це все пережили. Ми це все знаємо вже. І вам говорили - буде саме так. Хоч про своїх дітей подумайте. Але ні. Ви не хотіли слухати. Зрадник, сволота, ти все брешеш, пенсії, путин-путин-путин. Ну, що я можу сказати... А з завтрашнього дня ви ще почнете жити в режимі КТО. насправді, це - ще тільки початок. Найлегший день був сьогодні.

Далі Бабченко привів ще кілька рядків зі свого послання і порадив кримчанам "вивчити" їх напам'ять.

"Рамки будуть на кожному вході. З міліцією краще не жартуйте. Бороду постарайтеся не носити. Волосся освітлити. Кармани вивертайте і давайте себе шмонать на першу вимогу. З будинку ніколи - ніколи! - без документів не виходьте". Вивчіть і її теж. Стане в нагоді. Ласкаво просимо в гавань. А вас попереджали. Вас же попереджали?", - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...