Останній важіль впливу на Лукашенка: Що буде з газотранспортною системою Білорусі після запуску Nord Stream 2

Вихопити Україну з лав росіян європейці може і будуть змушені, а ось про білорусів всі забули...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Антон Павлушко, передають Патріоти України.

"Не знаю, чи хтось помітив, але чомусь ніхто не каже, що буде з газотранспортною системою Білорусі. Фактично, після запуску Nord Stream 2 українську газотранспортну систему тепер можуть і не використовувати. Будуть якісь домовленності про транзит, щось будуть звичайно для виду транспортувати, на всяк випадок її будуть підтримувати в робочому стані, бо раз на рік обидві гілки Nord Stream-а треба ставити на профілактичний ремонт.

В свою чергу все більше газу піде до Польші та Балтики через LNG-термінали. Поступово буде втрачати своє значення білоруська ГТС. Ледь не останній важіль впливу на Лукашенка. Тобто, оці раптові заяви на камери про якісь нові спільні союзи з Росією можливо і є відповіддю на тиск росіян.

Умовно кажучи, ще якось вихопити Україну з лав росіян європейці може і будуть змушені, а ось про білорусів всі забули. Тихо переходять під повне керівництво росіян під мовчазне схвалення ЄС. Тварі."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...