"От смалить довбодятел!": Екс-ватажок "ДНР" насмішив мережу розповіддю про своє велике господарство

Павло Губарєв, один з колишніх ватажків так званої "ДНР", похвалився своїм "великим господарством", розповівши про "Миротворець" навпаки і власний бізнес в окупованих районах Донбасу.

Павло Губарєв

Про це він розповів в інтерв'ю, опублікованому на сайті сепаратистської організації "Вільний Донбас", передають Патріоти України.

За словами Губарєва, після відходу з "великої політики" він займається медіахолдингом "Новоросія", написав книгу "Факел Новоросії", а також здійснює допомогу людям, які потрапили в тюрми на території підконтрольній Україні після провалу тієї ж таки "Новоросії".

Крім того, колишній ватажок ДНР займається базою "Трибунал", яка, за його висловом, як "Миротворець", тільки навпаки". Туди заносяться люди "так чи інакше відповідальні за всі похмурі події на Україні".

"У нас велике господарство, скажімо так", - підсумував Губарєв.

"Факел" Паша і його велике господарство", - перефразував бойовика блогер Necro Mancer.

"Миротворець "тільки навпаки" - це як?! Аха-ха, от смалить довбодятел!", "Оце обличчя собі від'їв, у нього в ОРДЛО точно все добре", - пишуть в коментарях користувачі Twitter.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...